Zakelijk

We leven in een snelle en drukke maatschappij. Steeds vaker moet er meer werk met minder mensen worden verricht. Het aantal mensen dat regelmatig stress ervaart en/of een burnout krijgt wordt steeds groter.

Ook zijn er veel risico afdelingen, bijvoorbeeld waar mensen met deadlines werken of andere risico groepen zoals mensen die vaak ziek zijn of een burnout hebben of hebben gehad.

De vitaliteit (fysiek, mentaal en emotioneel) van de werknemer zal worden verbeterd en zo goed mogelijk in balans worden gebracht. Dat is belangrijk omdat werknemers die een goede balans hebben tussen voeding, beweging, ontspanning en slaap veel beter functioneren. Wanneer mindfulness preventief ingezet wordt kan dat zorgen voor gezonde medewerkers en dus een gezond bedrijf betekenen.
Vitale medewerkers verzuimen 27% minder dan hun ongezonde collega’s en vitale medewerkers zijn 16% productiever. Het kost geld om niet te investeren in de vitaliteit en gezondheid van de medewerkers en tot slot, de ongezonde medewerker kost 2 tot 3 keer meer.

Juvita biedt verschillen mogelijk heden:

– 1 x in de week mindfulness (preventief onderhoud)
– 1 x in de maand stressreductie workshop (preventief onderhoud)
– 6 of 8 weken mindfulness training
– herstel traject na burnout (met name voor het verkrijgen van energie)
– gerichte workshop bijvoorbeeld lachyoga, ‘jouw’ energie, of shin-do (eenvoudige manier om in je eigen kracht te  komen en te blijven)
– life quality coaching (doel vitaliteit verbeteren, fysiek, mentaal, emotioneel en balans zoeken in voeding, beweging, ontspanning en slaap)
– teambuildings dagen (op inspirerende locaties)

De intensiviteit en thema’s gaan in overleg. Alles kan op maat samengesteld worden en een aantal workshops kunnen op de werkvloer worden gegeven.

Voor meer informatie over de verschillende onderwerpen kijk in de toelichting op de site, of klik op het woord, mindfulness, meditatie, lachyoga, jouw energie, shin-do en voeding.

Vrijblijvend een offerte aanvragen klik hier.