Workshops

Alle workshops
Vanaf 5 personen komt Juvita op locatie en alles kan  op maat samengesteld worden.

Het nieuwe afvallen
Wil jij afvallen? Een gezonde leefstijl? Meer energie? Een mindset? Beter in je vel!
Zonder pillen! Zonder crash dieet! Zonder uithongeren! Zonder jojo effect!
Voeding voor lichaam en geest. Op een natuurlijke manier afvallen en/of voedingsgewoonte aanpassen. Na ongeveer een maand ben je al wat kilo’s kwijt (indien gewenst) en na 3 maanden ben je niet alleen afgevallen maar heb je ook een ander voedingspatroon, waar je de rest van je leven wat aan hebt, je zult ook meer energie krijgen.

Hoe ga je dit doen? Twee keer in de week sporten, voeding afbouwen, gezond eten en op tijd je energie opladen (hulpbronnen), verder heb je tijd en geduld nodig.
Vier wekelijks programma
Week 1: uitleg over afbouwen van ongezonde voeding en uitleg over wat gezonde voeding is.
Week 2: uitleg over het onderhoudsmenu en uitleg over de invloed van hormonen, stress, koolhydraten en cholesterol.
Week 3: uitleg over de invloed van je geest op je energie en een mindfulness-oefening.
Week 4: evaluatie (na 2 weken) en hoe nu verder?  Balans tussen voeding, beweging, ontspanning en slaap.
Voor meer informatie klik hier.

Lachyoga
LACHEN ZONDER REDEN
Lachen is gezond, dat weet iedereen maar waarom eigenlijk? De kracht van het lachen is enorm! Lachen lucht op want het ontstresst en ontspant de spieren. Door het lachen komen verschillende hormonen vrij, deze hebben een natuurlijke pijnstillende werking en fungeren in het lichaam als een natuurlijk antidepressiva en zorgen voor een gevoel van geluk.

Lachen verbeterd de weerstand in ons lichaam in een korte tijd.
Lachyoga is een uitstekende cardiotraining en work-out, een minuut hartelijk lachen staat gelijk aan 10 minuten joggen of roeien. Lachen verbeterd de doorbloeding, je emotionele intelligentie en de sociale vaardigheden. Het kan geblokkeerde emoties losmaken en het werkt ook als verjongingskeur.

Lachyoga bestaat uit een combinatie van diepe ademhaling, rek- en strekoefeningen, lachyoga oefeningen en spelletjes. Het is een grappig en licht oefenprogramma voor mensen van alle leeftijden! Het leven is al zo serieus, doe mee en lach.

‘Jouw’ energie
Bij gezondheid wordt al snel gedacht aan voeding (eten), sporten (bewegen). Aan onze geest denken we niet zo snel. Terwijl lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en als het met geest niet goed gaat, gaat het uiteindelijk ook niet goed met je lichaam en visa versa. Je geest heeft ook voeding nodig om zo voor energie te zorgen. Energie volgt de geest! Mentaal welzijn is onderdeel van gezondheid. Als mens hebben we allemaal te maken met energie verlies, als je dit niet aanvult dan gaat er uiteindelijk een lampje branden (net als in de auto) en krijgen we klachten of erger we worden ziek.

Hoe kan je ‘Jouw’ energie weer aanvullen? Waar krijg jij energie van? Hoe kan je deze hulpbronnen inzetten in je (dagelijks) leven? We gaan onder andere een oefening doen in tweetallen en je krijgt het document hulpbronnen mee naar huis.

Beleef het mee!