Over Juvita

Juvita is Judit van de Pavert. Vita is Italiaans voor leven dus Judits leven. Italië is mijn tweede thuis en ik voel me sterk verbonden met dit land, met dank aan mijn vader (Ben van de Pavert) die er jammer genoeg al lang niet meer is. Vita staat ook voor vitaliteit. Ook bedank ik mijn moeder (Elly Ketelaar) die samen met mij deze passende naam heeft bedacht.

Juvita is een praktijk voor natuurgeneeskunde & cursus-en coaching centrum ‘Mediteer Meer’.

De olijfboom in het logo staat voor vrede, waar ik veel waarde aan hecht. Het madeliefje of ook wel meizoentje staat symbool voor mijn praktijk, opgestart in de maand mei. Het madeliefje staat ook voor reinheid, onschuld en vrolijkheid.

Trefwoorden: lief, vrolijk, energiek, betrouwbaar, gedreven, onderzoekend, empatisch, zorgzaam, eerlijk en soms grappig. Dertien jaar geleden heb ik een burnout gehad, was depressief, had geen vertrouwen meer, kortom ik kon niks meer, dit kon niet de bedoeling van mijn leven zijn waardoor ik hard aan mezelf ben gaan werken zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel.

Het leven zit vol met kansen en deze heb ik met beide handen aangepakt. Eerst een loopbaancoach in de hand genomen om vervolgens opleidingen te gaan volgen. Gaandeweg kwam ik er achter dat ik een passie heb voor voeding, mindfulness, energie en bewust leven in het ‘nu’.

Met mijn doorzettingsvermogen, enthousiasme, discipline en humor heb alles met volle overtuiging succesvol afgerond. Inmiddels ben ik Natuurgeneeskundig therapeut, professioneel meditatie leraar & dynamisch therapeut, Shin-Do leraar (leer van de energie velden) en meer, samengevat ‘Life Quality Coach’, coaching om vitaliteit en balans in je leven te integreren, zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel.

Dit is mij gelukt omdat ik het wil, als je iets heel graag wilt dan kan je het! Mijn leven is veranderd (een continu proces), ik weet nu dat positief (naar boven) net zo werkt als negatief (naar beneden). Hier is mijn leven voor bedoeld, mensen helpen, ik word er enorm blij van en het geeft me energie. Dankbaar ben ik elke dag!

Zonnige groet van mij