Mogelijkheden

Voeding
Wat voedt jou? Omdat ieder mens uniek is, kijk ik samen met jou wat het beste bij je past. Met onder andere je bloedgroep en/of Ayurvedische constitutie (lichaamsgestel) en met de juiste voedingsstoffen maak ik een persoonlijk advies. Bij bepaalde klachten is het goed om je voedingspatroon te verandering. Voor meer informatie klik hier.

Mindfulness
Mindfulness is een vorm van meditatie, wat staat voor opmerkzaamheid of aandacht, met je aandacht in het hier en nu zijn, in plaats van met je aandacht in het verleden of de toekomst te zijn. ER bewust zijn op dit moment.
Ik maak gebruik van verschillende (ademhaling) technieken en aandachtgerichte- en intuïtieve-oefeningen, deze hebben verschillende effecten. Voor meer informatie klik hier.

Meditatie
Meditatie is in het hier en nu zijn in verbinding met jezelf en de wereld om je heen, beoefening kan de overgang van ‘denken’ en ‘doen’ naar alleen ‘zijn’ in werking zetten.
Ik maak gebruik van zowel actieve als passieve meditaties, zoals  zit- en loopmeditatie of een actieve meditatie om te ontladen en los te kunnen laten. Een actieve meditatie bestaat meestal uit verschillende fases van bewegen (op muziek) en stil liggen of zitten (in stilte). Voor meer informatie klik hier.

Shin-Do
Voor inzicht, focus, balans en innerlijke kracht. Je leert je levensenergie (KI) op te wekken. De uitspraak dat ware kracht, op welk gebied dan ook, van binnen uit komt is niet nieuw, met Shin-Do leer je deze te voelen, te herkennen en op te wekken.
Shin-Do brengt de verbinding tussen lichaam en geest aan het licht, dit doen we door middel van (fysieke) oefeningen. Door te oefenen met de 4 natuurwetten leer je hoe energievelden werken, bij jezelf maar ook bij anderen. Je leert je levensenergie (KI) goed te krijgen en te houden. Voor meer informatie klik hier.