Ervaringen

Hier kunt u uw ervaring met Juvita delen met anderen.

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
6 entries.
Hade Hade from Utrecht wrote on July 2, 2016 at 12:00 pm:
Ik heb met Judit 8 sessies gedaan waarin we allerlei dingen hebben gedaan; voeding die het beste bij mij past, meditatie die ik het makkelijkst kan integreren in mijn leven. Judit heeft mij kennis laten maken met veel verschillende vormen van hoe ik meer bewust ben van mijzelf. Waarschijnlijk herhaal ik dit weer een keer over een bepaalde periode. Het was erg leuk met Judit. Ik denk dat iedereen dit moet doen!
Astrid Astrid from De Meern wrote on February 18, 2016 at 6:27 pm:
Mindfulness en Meditatie ervaar ik bij iedere sessie als zeer prettig en vertrouwd. Judit is een fijne coach en straalt rust en betrokkenheid uit. Innerlijke rust en goed voor jezelf zijn, dat is wat zij mij leert. De oefeningen en meditaties zijn afwisselend en fijn om te doen.
Magda Magda wrote on January 18, 2016 at 9:19 am:
De training mindfulness en meditatie heb ik als prettig ervaren, ik voelde me veilig en op mijn gemak. Ook prettig was een afwisselend programma. Fijn om thuis ook wat te doen. Judit geeft prettig les, praat rustig en herhaalt waar je op moet letten.
Godefridus Godefridus from Odijk wrote on January 9, 2016 at 9:06 am:
Ik vind Judit een mens en leraar die je kan helpen op je innerlijke reis!
Susan Susan wrote on October 20, 2015 at 9:26 am:
Ik heb de coaching sessies als zeer positief ervaren de meditatie sprak mij heel erg aan. Judit is een hele goede lieve en duidelijke lerares ze legt alles duidelijk uit en straalt veel rust uit. Ik heb er heel veel aangehad en ga zeker nog een training volgen bij Judit. Ik kan het iedereen aanraden.
Masja Masja from Utrecht wrote on September 18, 2015 at 11:04 am:
Het is fijn om advies van judit te krijgen!Je krijgt weer energie van de meditatie lessen!